2024 UPDATE! Voorlopig zijn er geen nestjes meer gepland. We hebben geen teefjes meer die hiervoor de juiste leeftijd hebben én geschikt zijn om het ras te bevorderen. Indien u op zoekt bent naar een pup verwijzen wij u door de betreffende rasvereniging.

 

Hondenhof is partner van Happydog.

Happydog all you feed is love and good food!

Happydog produceert in het Beierse Wehringen nu al drie generaties hoogwaardige diervoeding. Omdat ze grote hondenliefhebbers zijn en streven naar het produceren van de optimale diervoeding, heeft Happydog voor de gezondheid en vitaliteit van uw hond unieke recepturen ontwikkeld.

Het bijzondere hieraan: de zorgvuldig samengestelde veelzijdigheid van 100% natuurlijke ingrediënten. Waarbij de voorkeur wordt gegeven aan grondstoffen van landbouwers uit de regio en staan zo persoonlijk garant voor de betrouwbare herkomst van de voedingsbestanddelen. In de producten worden alleen hoogwaardige proteïnen gebruikt en gecombineerd met de waardevolle eigenschappen van kruiden en vruchten.

Happy Dog biedt zo precies de voeding die uw hond nodig heeft. Voor elke grootte, voor elke behoefte en voor elke leeftijd, van puppy tot senior.
Vertrouw erop: Met Happy Dog voert u de beste kwaliteit “Made in Germany“.