Op 25 april zijn de pups van Ilja geboren, 3 mooie zwarte pups.
De teefjes: Gentl en Guusje en het reutje George. Wat een fantastisch moedertje is Ilja zo zorgzaam en lief. Ook de rest van de roedel is heel lief en betrokken.

De vader: Moelfamou Morton, roepnaam Edgar. Edgar is een actieve hond die graag mee jaagt met zijn baas.
De moeder, Burberry roepnaam Ilja. Ilja is een lief en actief hondje. Ze is actief binnen detectie en speuren, gaat graag uren mee wandelen maar het liefst gaat ze haar neus achterna op zoek naar muizen en konijnen.

Omdat we jullie ook graag willen laten genieten van ons nestje cocker pups vind je hieronder een overzichtje van de geboorte tot nu. Kijk en geniet mee van onze lieve, actieve en blije puppies.

23-06-2020 En dan vliegt het toch ineens weer voorbij…..8 weken….je denkt aan het begin dat duurt nog zo lang. Ik kan er nog zo lang van genieten maar dan ineens is het weer voorbij en zijn de pups uitgevlogen en blijf je met een leeg nest achter?. Dat heeft wel een paar traantjes gekost?
Nog lang getwijfeld of we er zelf niet 1 zouden houden maar 6 honden waarvan 2 extra zorg nodig hebben en 2 jonge honden waar ik mee train toch de verstandige maar moeilijke beslissing genomen om voor alle pups een gouden mandje te zoeken. Wellicht dat Ilja over 1,5-2 jaar nog een keer een nestje krijgt en dan kunnen we een kleine pup wel de aandacht geven die ze nodig heeft.
Gelukkig voor alle pups een geweldig fijn adres gevonden. Via de groepsapp krijgen we vele leuke berichtjes foto’s en filmpjes toegestuurd en zo kunnen we toch nog meegenieten op afstand. Fijn om te horen en zien dat ze het zo goed doen en dat het zulke blije en vrije pups zijn.

16-06-2020 7 weken oud en buiten is er van alles te beleven, met moeder mee op muizenjachtles en heerlijk rennen met de hele roedel. https://www.youtube.com/watch?v=l4nTpGMnqDs&list=UUumopTZYH-JdWyZRi_4vDrA

Kennis gemaakt met een pluche cocker. Maar daar waren ze niet van onder de indruk. In het begin hadden ze er zelfs geen oog voor. Ze waren zo lekker met elkaar aan het spelen. Moeder en Puck deden vrolijk mee.
Heerlijk toch om te zien! https://www.youtube.com/watch?v=MhRyIxsCB6E&list=UUumopTZYH-JdWyZRi_4vDrA&index=1

15-06-2020 7 weken oud. Iedere dag een beetje meer van de wereld verkennen. Wat zijn het leuke vrije en ondernemende pups. #puppysocialisatie

09-06-2020 6,5 week oud. Vandaag met de hele roedel op pad geweest. De puppy’s mochten mee op muizenjacht in het hoge gras. Heerlijk gespeeld. Zo genieten om te zien hoe mooi vrij ze zijn en hoe geweldig goed het gaat met de rest van de roedel

04-06-2020 Over 1,5 week is al zover dat de pups het warme nest gaan verlaten.
Vandaag voor allemaal een mandje gekocht wat ze meekrijgen als ze naar hun nieuwe baasjes gaan in plaats van een lapje met nestgeur een mandje met nestgeur. Zodat toch nog een vertrouwde geur hebben in hun nieuwe omgeving.
Nu alleen nog hopen dat de mandjes het overleven de komende week?.
Ze hebben er vanavond in ieder geval al lekker in geslapen???❤️
——————

08–06-2020

01-06-2020 De puppy’s zijn nu 5 weken oud. Het is iedere dag GENIETEN van het kleine grut. We zijn druk bezig met de socialisatie, dat is een belangrijke taak voor de fokker. De pups worden iedere dag actiever. Zo geweldig mooi om te zien. We zijn gestart met De zindelijkheidstraining en dat gaat al heel goed. Bijna alles op de kranten, knap he! Ook trainen we ze al met de fluit. 4x per dag als ze eten krijgen fluiten we op een jachtfluit zodat ze de fluit associëren met iets positiefs. We hebben mandjes gekocht voor de pups die ze mee mogen nemen naar de nieuwe eigenaar, in plaats van een nestlapje een mandje met vertrouwde geur.
in de fotogalerij een impressie van de afgelopen weken.

01-06-2020

1 mei 2020

5 weken oud. Eerste kennismaking met speuren.

12 mei 2 ,5 week oud. De oogjes en oren zijn open. De pups beginnen actiever te worden en reageren op je stem. Het is nu iedere dag meer genieten………..

30-04-2020
Ze groeien als kool.
Ilja is een heel lief moedertje en zorgt goed voor haar pups maar vind het blijkbaar niet druk genoeg in de werpkist. Dus alle knuffels die ze kan vinden in de kamer legt ze iedere keer bij de pups.
Zo schattig om te zien❤

29 april 4 dagen oud, gestart met ENS lees meer…..

28 april 2020 3 dagen oud.

26 April 2020

Op 25 april zijn de pups van Burberry (Ilja) en Moelfamou Morton (edgar) geboren.

De eerste dagen…..